Home » Weblog

*Weblog Alle teksten door mij geschreven!Irene schrijft..

Rock 'n Roll

Waylon komt maandelijks zijn kunstje vertonen bij RTL Late Night. Iedere maand brengt hij een bepaald muziekgenre naar voren. Gisteren was dit Rock 'n Roll. Toen ik hiervan op de hoogte gesteld werd, rommelde het meteen in m'n hoofd; Bouke moet dit doen. Bouke verdient dat podium. Bouke doorleeft Rock 'n Roll. Dit gerommel werd alleen maar heftiger op het moment dat ik de reclame op televisie zag. De studio compleet in 50's stijl. Ik wilde spontaan 1 van m'n 25 Top Vintage jurkjes aantrekken en in een helicoptertje naar Amsterdam stappen.Die countryboots passen Waylon veel beter, maar eerlijk = eerlijk; hij deed het geweldig. Pure Rock 'n Roll, ja! De stoeltjes hoefden echter niet vastgespijkerd te worden aan de vloer, dat zou met Bouke wel het geval zijn.Ik ben van mening dat RTL Late Night Bouke eens een podium mag bieden (als je ziet wat er soms allemaal voorbij komt, is dat niet eens zo'n gekke vraag!). Naamsbekendheid zegt nog altijd niets over de beste zanger van Nederland zijn.Dit heb ik overigens al een keer geroepen, waarna ik een mooie reactie ontving, welke ik natuurlijk bewaarde om later nog eens te 'gebruiken'.Je raadt al wat ik gisterenavond deed; RTL Late Night verblijden met een enthousiast mailtje. Wat is daarop uw antwoord, RTL Late Night?Ooit, ooit zit Bouke daar aan tafel en zal hij Nederland wéér verwonderen op nationale televisie. Daar ben ik van overtuigd. Ondanks het feit dat de media soms best vervelend is, geloof ik erin dat waar talent overwint. Dat is destiny. Dit alles heeft RTV Utrecht overigens goed begrepen, want zij heeft Bouke uitgenodigd om op 16 augustus te gast te zijn bij het radioprogramma 'Aan Tafel', waar hij een live optreden zal verzorgen en geinterviewd wordt. Dit allemaal te ere van Elvis, die dan 39 jaar geleden overleed. RTV Utrecht, gezellig (spreekt uit ervaring). radiobezoekjes, gezellig (spreekt uit ervaring). Jes, we gaan er heen. Ria, Astrid, Wim, Jannet, Bert, Ineke, Leontien, Romana, Miranda en ik. Ik heb zo'n grote overtuigingskracht (dat zit nu eenmaal in de ElvisMatters family!) - *Gniffel*. Heerlijk lunchen, onder het genot van een fijn optreden én veel Elvis.Poll;Vind jij ook dat Bouke op 16 augustus vanuit RTV Utrecht door moet naar Amsterdam om aan te schuiven bij RTL Late Night?*Echt wel!*Ja

Lees meer »

Tattoos 2

In navolging van mijn vorige verhaal over m'n tattoos..We zijn alweer een tijdje verder en inmiddels heb ik er 2 prachtige, betekenisvolle tattoos bij!Allebei deze tattoos spookten op hetzelfde moment door m'n koppie. Ik twijfelde voortdurend welke ik eerst zou gaan zetten.Uiteindelijk heb ik gekozen voor de sparrow van Jack Sparrow (welke hij zelf op zijn arm heeft). Deze mocht ik bij Dean Saunders komen zetten, in samenwerking met Sterren on Tour.Het zetten van de tattoo deed ik in combinatie met wat geslenter door de bazaar in Beverwijk. In nog geen 10 minuutjes stond het vogeltje op mijn rechter enkel. Ik heb er bewust voor gekozen alleen de vogel te laten tattooëren, zónder de horizon - is net even iets vrouwelijker en sierlijker. Ook is de kleur aangepast naar mijn eigen stijl. Zo kreeg het vogeltje paarse vleugels in plaats van zwarte. De tattoo staat dus voor Jack Sparrow, mijn held. Om hem zelf op mijn lichaam te zetten vond ik dan weer net iets te overdreven. Bovendien had ik altijd al in m'n hoofd ooit een vogeltje te nemen, want deze staat (voor mij) voor 'vrijheid'.                     Het tweede idee was 'Feeling Good'. Juist, de titel van mijn alltime favorite song. Hij is van Michael Bublé, maar dit is niet de reden dat deze song m'n favoriet is. Het liedje betekent veel voor me, heeft een geweldig arrangement en een waanzinnig mooie tekst. Feeling Good, dus. Van de OO's in Good maakte ik een omgekeerde 8, want de 8 is m'n geluksgetal. Vraag me niet waarom, want ik heb er nog nooit echt iets mee bereikt, maar dit is eigenlijk altijd al zo geweest. Er was iets aan de 8 dat me fascineerde. Wederom een betekenisvolle tattoo. Ook 10 minuutjes gekriebel en klaar. Een halfuurtje later (er wordt natuurlijk gekletst) klom ik weer bij papa achterop de scooter om vervolgens de tattoo aan de familie te showen. Oom Eddie (in heaven) was jarig. Daarom kwamen we bij tante Diny samen. Gelukkig was mijn oudtante er (ha ha) en kon ze weer vertellen dat ze misselijk wordt van tattoos en dat moordenaars in ieder geval hun leven nog kunnen beteren, in tegenstelling tot mensen met een tattoo (want zij hebben een slechte keuze gemaakt die niet meer weg te halen valt). Haar bekrompenheid is inmiddels een grens overgegaan, vind ik. Verder is ze best een lief mens, hoor. ;)Op beide tattoos ben ik ontzettend trotsig. Ze zijn niet alleen betekenisvol, maar ook nog eens ongelooflijk prachtig. Het idee voor de volgende zit al een tijdje in m'n hoofd. Gisteren kwam de tekst op Bouke's facebook naar voren, waarna ik besloot het met de medemens te delen. Mijn volgende tattoo wordt namelijk 'Music is Love', in symbolen. Zie hier hoe ik een ieder vertelde dat ik op 16 september deze tattoo laat zetten.

Lees meer »

Small but so GREAT - Tony Smith

In het leven ontmoet je mensen die je in je hart sluit en mensen die je leren hoe je vooral niet wil zijn. In de categorie 'mensen die je in je hart sluit' schrijf ik nu iets over Tony Smith.Vandaag ontving ik de tickets voor het concert met James Burton op 3 september. Eerder deze week stuurde Tony me een berichtje waarin hij vertelde dat hij erbij is die avond. In mijn jubelstemming ging ik compleet aan het idee voorbij dat hij misschien wel zou gaan spelen. Een dag later werd dit door ElvisMatters bevestigd. Tony zal zijn talent weer laten zien. Ik hoop dat hij ooit ook weer met Bouke op het podium staat.Maar Tony is meer dan een goede gitarist. Hij is écht een geweldige man. Een geweldige man die ik heb leren kennen dankzij een andere geweldige man, lieve Peter. Hij stelde ons (Marina en mij) tijdens Elvis 80 voor aan Tony, waarna er een heel lang, fijn, diepzinnig, grappig, en vooral onvergetelijk gesprek volgde én photobombs, haha. Juist op deze dag was het extra speciaal om te merken dat iemand dezelfde instelling had als ons. Dit is destiny. Klik.Ook de tweede (en laatste keer) dat we Tony troffen was bijzonder. Hij verraste namelijk iedereen door aanwezig te zijn op het afscheid van Peter, lieve Peter. Ik moet nog vaak denken aan het gezicht dat ik trok toen ik hem zag. Het was werkelijk hartverwarmend dat hij samen met zijn vrouw all the way from England gekomen was om Peter een laatste eer te bewijzen.Ik weet zeker dat Peter het fantastisch zou hebben gevonden Tony weer eens in actie te zien. Hij kijkt vast trotsig met een glimlach op zijn gezicht van boven mee op 3 september.Tony heeft overigens een heel mooi verhaal over Bouke geschreven voor het item 'Tell me your Bouke Story' op www.boukeL8.nl Voor Bouke, exclusief voor BoukeL8.Lees hier zijn verhaal.We just can't wait to see you, Tony!

Lees meer »

BoukeL8.nl !

In 2006 leerde ik Bouke kennen als een warme, lieve man die ook nog eens een groot talent bleek te bezitten - dat wist ik toen nog niet, ha ha! Hij vroeg me naar een concert te komen en vanaf dat moment ben ik nooit meer weg gebleven. Ik heb praktisch al zijn shows gezien en ben sinds 2009 fanatiek bezig met het promoten van Bouke de artiest. Bouke is naast het podium net zo'n mooi mens als op het podium, maar het promoten gaat natuurlijk puur over zijn carriere/ muziek!BoukeL8 ontstond op Hyves. De naam bedacht ik eigenlijk deels uit een grapje, maar werd een schot in de roos! Hyves verdween op een gegeven moment en er werd bewust gekozen geen facebook-pagina aan te maken, dus kwam BoukeL8 de website, ondersteund door het youtube-kanaal waarop alle prachtige video's van de concerten, optredens, radio/tv-momenten, promo's, teasers etc staan.De website is door de jaren heen uitgegroeid tot een groot platform voor alles rondom Bouke. Van nieuwtjes tot foto's & video's, van agenda tot discografie en In the Spotlight en sinds dit jaar het zeer geslaagde item; Tell me your Bouke Story. Een pronkstuk van de website. Onwijs blij ben ik met alle prachtige verhalen die iedereen deelt.Ik besteed veel tijd aan het creatief doen met BoukeL8 en het edit-en van video's. Dat BoukeL8 populair en professioneel is, blijkt uit al het materiaal dat gedeeld/gebruikt wordt, de reacties die gegeven worden, de complimenten die ik krijg en de statistieken die iedere keer weer hoger worden. Al die positiviteit werkt motiverend op me, waardoor ik steeds nieuwe ideeën heb om de site te blijven ontwikkelen. Ik denk dat de site precies uitstraalt wie ik ben en wat ik doe. Liefde, passie, enthousiasme, creativiteit, energie, originaliteit en vooral echtheid. Ook kan ik er mijn liefde voor schrijven in gooien, door de verslagen die ik schrijf. Jes, ik vermaak me primá en ben trots op mijn BoukeL8 ! Hoe tof is het om met hetgene dat je leuk vindt om te doen, iemand te helpen die speciaal voor je is? Héél tof! Één en één is twee!Momenteel heb ik alwéér een aantal geniale ideetjes die ik gauw zal uitwerken. *Trekt een tevreden gezicht* En waarom ik dit hier schrijf? Zoals ik al zei; ik besteed veel tijd aan.. Dit hoort bij mij; ontwerpen, schrijven, edit-en, opbouwen, creatief doen; mijn enthousiasme delen op geheel eigen wijze. Grote drijfveren zijn plezier en waardering. Zolang Bouke zingt, blijf ik fanatiek met BoukeL8!

Lees meer »

Uitjes!

RTL SummerNight en de feestjes!

Net een paar dagen fris & fruitig uit Memphis, vertrok ik met Ria naar Amsterdam. Verbazingwekkend genoeg had ik nergens last van. Een jetlag was me bespaard gebleven en ik had de afgelopen dagen in een heel normaal ritme, onwijs goed, geslapen. De enige last die ik ondervond, was die van de muggenbulten.De roes van Memphis kwam pas veel langer na de reis.. Misschien omdat ik in een happy vibe zat. En daar ken ik er nog ééntje van.Maandag 21 augustus was Bouke te gast bij RTL SummerNight, met Beau van Erven Dorens. Ik houd van Beau. Dit deed ik eigenlijk altijd al, zoveel leuke herinneringen aan die man. Toen ik ooit een reeks van een talentenshow bijwoonde, wandelde hij over straat met een winkelwagen vol champagneflessen en vroeg ons gretig of we ook wat wilden drinken, hij gaf daar bij een afterparty een striptease weg (''wij willen borsthaar zien, wij willen borsthaar zien!'') én zijn enthousiasme over Bouke werd al eerder duidelijk in het programma 'The Winner Takes It All'. Dan heb ik het niet eens over zijn presentatietalent gehad.Het kon niet anders; deze avond zou succesvol worden, we hadden er het volste vertrouwen in.Omdat er nog geld op mijn creditcard stond en ik van mening was dat m'n gespaarde vakantiegeld ook écht voor mijn vakantie moest dienen (zo hard m'n best voor gedaan), besloot ik een hotel te boeken, vanuit waar we feitelijk konden kruipen. Wel een goedkope deal natuurlijk, want die prijzen in Amsterdam zijn niet normaal.We gingen vroeg op pad, zodat we lekker de hele dag in Amsterdam konden vertoeven. Een zonovergoten Amsterdam. Na een paar winkeltjes, belandden we al vrij snel op het terras. Natuurlijk! Wijntjes en zo. Mensen kijken en gezellig kletsen. Het was een heerlijke dag.We hebben ons kostelijk vermaakt om de serveerster, zij was er niet helemaal bij met haar hoofd. Toen we na het inchecken terugkwamen op datzelfde terras - met Astrid & Wim, raakte ze nog meer in de war. Dit deed niets af aan het verrukkelijke eten en de smakelijke wijntjes. Haar dromerigheid kwam me erg bekend voor, hihi.Ondertussen waren Lia, Kees, Karin, Tiny, Jannet en Bert gearriveerd op één of andere parkeerplaats. Het bleef lang onduidelijk waar ze nu precies waren. Precies voor onze stoeltjes stapten zij uit de tram. Erg grappig! De rest van de tijd brachten we ook door op het Rembrandtplein.       Beau, die een voorstukje aan het opnemen was op straat, ontketende baldadigheid bij Lia en Jannet. Lachend liepen zij achter hem langs, dwars door het beeld. Bouke was inmiddels aan het soundchecken met Merijn & Rolf en van Klaas hoorden we dat Beau wederom behoorlijk enthousiast was. Logisch. Wij houden van Beau, echt.Net als de vorige keer dat Ria en ik bij RTL Late Night waren, kregen we publiekpasjes en moesten we door een poort. Iedereen werd standaard naar een plekje achter de stoel van Beau verwezen, ik kwam echter op het idee om te vragen of ik fijn aan een tafeltje met krukjes mocht zitten, net naast het podiumgedeelte. De jongeman dacht dat ik dit perse wilde vanwege het optreden. Ik heb 'm maar in die waan gelaten. Het ging me om het niet voortdurend in beeld komen, hihi. Een aangename bijkomstigheid was mijn zicht natuurlijk wel. Voor Bouke was het ook erg fijn om zo af en toe eens om te kijken naar vertrouwde gezichten. Steun van de mensen die er altijd voor hem zijn. Samen met Lia, Ria, Miranda en Saimah zat ik daar, terwijl de anderen dus wel achter Beau zaten.Bouke opende de show met een stukje 'In the Ghetto' en werd hierbij, hoe kan het ook anders, erg mooi aangekondigd door Beau. De rest van de show ging nogal traag, voor ons gevoel. Eigenlijk heb ik van al die items maar barweinig meegekregen. Heb wel keihard gelachen om Kim Feenstra haar reactie op het robot-item. Uiteraard zat ik vooral te wachten op Bouke's moment en dat moment liet steeds langer op zich wachten. Toen het eindelijk daar was, vloog het ook zo weer voorbij. Het was wondermooi. Bouke zong 'Always On My Mind'. Muisstil in die studio, mensen meedeinend en genietend.Op een schermpje konden we precies zien hoe het eruit zag voor televisiekijkend Nederland.En toen was ik daar ineens, close up in beeld, BAM! Dacht ik lekker buiten schot te blijven.. Meedeinen ging over in gretig lachen. Net als je het niet meer verwacht he? Mijn telefoon begon spontaan de hele tijd te trillen. Berichtjes, berichtjes, berichtjes. Alsof ik het zelf nog niet doorhad. Erg tof was ook dat 2 van mijn video's uit Memphis gebruikt werden tijdens Bouke's item. Normaliter zou het eerste dat Bouke zegt zijn; ''hoe vond je het?'', nu was dit een euforisch; ''ze hebben jouw filmpjes gebruikt!'' Aan mijn gezicht kon ie overigens allang zien dat ik zijn optreden geweldig vond. Alles trouwens. Dat hij ein-de-lijk eens in dat programma mocht spetteren en kreeg wat hij verdient! We hebben het daar met elkaar nog erg gezellig gehad na de show. Ik kon het niet laten om tot 2x toe tegen Beau te zeggen dat ik het zo geniaal van hem vond dat ie Bouke's album THIS IS ME lekker pontificaal in beeld hield en benoemde. Dik verdiend voor Bouke. Een prachtplaatje met Bouke & Beau samen, was voor mij wel een kersje op de taart, hoor.Mooie mannen, oprecht.     Ik probeerde Merijn & Rolf een paar keer te verleiden een drankje te doen (dacht spontaan aan ons uitje in Memphis), maar deze verleiding was kennelijk niet groot genoeg. Begrijpelijk, met nog een lange reis voor de boeg.Ria en ik niet. Wij hadden allang besloten het terras weer op te duiken. Eerst moest Ria haar wijntje opdrinken, want deze mocht niet mee naar buiten. Lia vond het nogal raar dat zij van mij naar binnen moest komen om gedag te zeggen, maar hee; iemand moet toch op Ria's wijn letten als zij buiten staat te roken?Toen iedereen weg was, kwamen Bouke, Jochem en Klaas ineens aan wandelen. -Huh, zij waren toch allang weg?-M'n overdreven positieve gevoel was juist, Bouke was trotsig en blij. In een jubelstemming vertrokken zij terug naar Emmen.

Lees meer »

LOL

Na een onvergetelijk, onwijs speciaal feest - waarvan de memories voor altijd in mijn hoofd zullen dansen, heb ik meer toffe dingen mogen beleven.Feestjes in België zijn altijd geweldig. Zo ook het feestje van Linda. Zij was eind vorig jaar 60 geworden en dat moesten we vieren. Met een deel van de ElvisMatters crew dansten wij vrolijk ons Come a little bit Closer dansje. Vooral Jeroen bleek een natuurtalent. *Gniffel*Jes, alvast oefenen voor 11 februari. Ha ha!

Lees meer »

SUCH A NIGHT!

2 maanden niks geschreven, maar nu héél erg gemotiveerd om weer in de spreekwoordelijke pen te kruipen.. Wat er in die 2 maanden zoal gebeurd is? Een paar leuke uitjes, magische kerstconcerten- welke weer heel speciaal waren & zorgden voor mooie memories, m'n Bday, ik kreeg mijn vaste contract, een letterlijk zieke jaarwisseling en er werd hard gewerkt aan iets heel unieks.. Daarover ga ik nu vertellen .. 

Lees meer »

Opening Atlas Theater Emmen & fietsen

14 oktober reisde ik weer eens naar Emmen. Hoe vaak ik daar inmiddels al geweest ben? Ik ben de tel kwijtgeraakt.Samen met Ria een roadtrip, hartstikke leuk! En dan gaat er al-tijd iets mis. Blame me, dat mag. Haha.Onderweg contact met Marcel, want hij had onze kaartjes. Er ontstond nog een 'gevoel-van-secret-camera-moment' toen hij zei; 'ik zie jullie' en wij geen idee hadden hoe dat kon.Bij de Burger King troffen we Lia & Richard en Astrid & Wim en later ook Jannet & Bert. Ik vind het vies, dat eten van de Burger King. Werkelijk, die kipnuggets - bah! Duizend keer liever de nuggets van de McDonalds! In het Atlas Theater werd het gezelschap nóg groter met Tiny, Hermien en Miranda. Met elkaar hebben we genoten van een mooie show. Bouke mocht zijn kunstje maar liefst 2 keer vertonen. De eerste keer met de weergaloze ElvisMatters band en na de pauze stond hij samen met Bloei! Emmen op het podium. Met recht de knaller van de avond. Hier en daar werd er gelachen om een rebelse meid en haar kippen & geit. Bouke kreeg deze avond de eerste bundel van 'Tell me your Bouke Story', met daarin de eerste 33 verhalen die geschreven zijn voor dit item op mijn website www.boukeL8.nl.Stuk voor stuk bijzondere verhalen. Ik ben onwijs trotsig op het item en Bouke zelf is dolblij met de bundel. Op naar deel 2 - verhaaltjes sparen! In het kader van; schot in de roos.

Lees meer »

My Way

Wauw, wat een ongelooflijk, onvergetelijk, bijzonder weekend heb ik beleefd. Een weekend dat begon bij Heleen. Heleen is talentvol. Heleen mag zelf weten wat zij in mijn haar knutselt en dat heeft altijd een waanzinnig resultaat. Vrijdag heb ik me tegoed gedaan aan knippen/kleuren. 'Gelukkig worden bij Heleen'. Tevreden reisde ik naar Gendringen, alwaar de overheerlijke gebakken aardappeltjes al voor me klaar stonden en Balto me vrolijk begroette. Oef, die knappe kat wordt steeds mooier. Een echte koning.

Lees meer »

ElvisMatters Cruise 

Rock the boat. <3 the boat.

Ik ben nu al een week thuis en begin langzamerhand een beetje op aarde te belanden. De herinneringen springen & dansen nog altijd vrolijk door mijn koppie. Tijd om er weer een paar weg te schrijven, in het (gok ik) laatste deel van m'n verhaal over de onvergetelijke ElvisMatters Cruise.Woensdagochtend bereikten wij Valetta, Malta. Velen hadden ervoor gekozen héél vroeg deel te nemen aan de excursie. Wij niet. Rustig ontbijten en op eigen gelegenheid Valetta in. Dat wil zeggen; haven en omgeving. Erg veel hebben we niet gezien. Er werd vooral genoten van het lekkere weer. Heerlijk warm en zonnig. We bezochten voor het eerst tijdens deze reis een Hard Rock Café en we kwamen Ryan Reynolds tegen. Helaas niet in levende lijve, maar toch aangenaam. *Valt in katzwijm*.

Lees meer »

Ve-su-vi-us!

Pompeii; hiervoor konden maximaal 80 ElvisMatters reizigers zich inschrijven. Dé excursie waar ik meteen overtuigend 'JA' op zei. Om deel te kunnen nemen, moet je wel eerst van het schip af. Een heel grote uitdaging. Alle opvarenden hadden bedacht in Napels de MSC Fantasia te verlaten en deden dit op exact hetzelfde moment. Dit zet vraagtekens bij de veiligheid op zo'n moment. -Kom, we nemen de trap want de liften zijn bomvol.- -Lollig, ik zie door de mensen de trappen niet eens meer-.Met een speciale touringbus vertrokken wij naar Pompeii. Toen de vulkaan Vesuvius in mijn blikveld verscheen, voelde ik een lichte tinteling; wat is dat gaaf! Zoals ik al zei, vind ik vulkanen (en tornado's, tsunami's etc) erg interessant & fascinerend (het enige wat ik boeiend vond aan de lessen Aardrijkskunde) en heb ik er altijd één willen aanschouwen. Eigenlijk het liefst terwijl hij uitbarst (op veilige afstand). Lekker blijven dromen, Irene.Pompeii trekt ieder jaar meer dan 2,5 miljoen toeristen. Ik mag mezelf tot deze (grote) groep mensen rekenen. Eindelijk. Erg indrukwekkend om te zien. Alle overblijfselen van de uitbarsting in '79 staan op mijn netvlies gebrand. De toerist-gerichtheid in Pompeii vind ik wel behoorlijk overdreven. Het lijkt vooral berust te zijn op het binnenhalen van geld. Ka-Ching. Verrassend is dat niet, maar het zorgt voor een aparte bijsmaak aan de beleving.De grote verwondering bij het zien van de vulkaan op het bekende punt dat altijd afgebeeld staat op de prachtplaatjes, neemt niemand me meer af en is voor mij al genoeg om tevreden te zijn over dit uitstapje. Goosebumps. Ook maakte ik weer vrienden. Met honden. Één van hen heeft panda-ogen. Zó mooi. Adoptie-neigingen? Echt wel!

Lees meer »

First days on the MSC Fantasia <3

Zet een theetje of pak een cola'tje en doe er een bakje chips of borrelnootjes bij. Dit wordt een heel lang verhaal, in meerdere delen! Ga lekker achterover zitten en geniet van mijn belevenissen. Belevenissen die haast niet in woorden uit te drukken zijn. Hoewel; misschien juist teveel woorden, ik raak niet uitgepraat - haha. Ik ben dankbaar. Heel dankbaar..

Lees meer »

Walking in Memphis

Memphis 1.0 - The start of a great journey!

Put on my icecream shoes and I boarded the planeTouched down in the land of the Delta Blues..Walking in Memphis, I was walking with my feet ten feet off of BealeWALKING IN MEMPHIS !!Voordat het zover was, werden de laatste loodjes heerlijk aan elkaar geplakt met het vaderdagconcert van Bouke & band, een te gek optreden in Assen voor RTV Drenthe - DOES YOUR MOTHER KNOW?, een lekker-makende informatiedag over de reis én een boottripje in Giethoorn waarop Bouke met zijn eigen songs scoorde bij de opvarenden. Door alle voorpret en diverse gebeurtenissen ben ik niet toegekomen aan het schrijven van verhaaltjes over deze fijne momenten..Ga er lekker voor zitten, pak wat te drinken & knabbeltjes, want dit wordt een láng verhaal.. Ik loop nog steeds op roze wolkjes. De film speelt voortdurend af in mijn hoofd. Soms zet ik 'm op pauze, spoel ik 'm terug of juist verder door naar een bepaald moment. Af en toe verschijnen momentjes random en moet ik lachen, zwijmelen, óf heerst er ongeloof. Heb ik dit allemaal meegemaakt? Een weekje is kort, maar wat hebben we véél beleefd. ''Slapen doen we wel als we thuis zijn..'' En zo is het. Een ongelooflijke reis, een rollercoaster, ONVERGETELIJK.Woensdag 9 augustusBRUSSELVertrouwen in het OV? Soms. Maar ik kon dit keer de gok niet wagen, want de flixbus zou érg vroeg vertrekken vanuit Arnhem. Hiephoi, taxi naar Ede. De chauffeur stak zijn enthousiasme voor m'n koffers niet onder stoelen of banken. Roze met witte polkadots, hij vond ze 'superleuk!'. Natuurlijk ben ik het roerend met hem eens.In Arnhem bleek al snel dat de flixbus vertraging had en ik feitelijk dik een uur te vroeg bij die halte zat. Gelukkig had nog iemand hetzelfde idee en zo werden wij busmaatjes. Bogdan uit Roemenië, wonend in Nederland. De hele reis, totaan Antwerpen (zijn eindstation) , praatten we ronduit over van alles en nog wat, maar vooral over Memphis. Het was gezellig! Voor ik het wist stond ik met m'n voetjes op Brussel Noord.Ga. Er. Nooit. Heen. Als. Jonge. Vrouw. Alleen! Ga er sowieso nooit heen, is mijn advies - haha. Wat een huiveringwekkend station is dat, zeg. Tenminste, als je niet meteen de treinen vindt en ronddwaalt bij de bussen/trams.Liep ik daar, moederziel alleen, met 2 opvallende koffers, in een donkere hal welke gigantisch stonk.Dolblij was ik toen ik in bedrijvigheid terecht kwam, wist ik veel dat het TravelEx-kantoortje zich in een doolhof bevond? Na lang rondsjokken kon ik eindelijk mijn bestelde dollars ophalen en bleek karma me een zetje in de rug te geven; de trein die ik zou missen had vertraging, waardoor ik 'm toch kon halen. Hiephoi!Die afstapjes in Belgische treinen zijn ook niet bepaald ongevaarlijk. Als je een klein misstapje doet, lig je tussen de trein en het perron. Attente mede-reizigers zijn zeer gewenst op een uitstap-moment met 2 koffers. Die waren er. Mijn dank is groot.Wachten op de vakantie duurde lang; wel 2 jaar, de laatste loodjes waren zwaar.. Maar die laatste paar uurtjes voordat Marina kwam, waren écht killing. Als je elkaar zolang niet gezien hebt en zo onwijs uitkijkt naar iets.. Wow! Hiephoi voor de Rose'tjes. Ons wederzien was net een filmscene; naar elkaar toe rennend & knuffelend, onder toeziend oog van 2 aardige mensen die Marina even bij het hotel hadden gedropt - typisch hoor!De rest van de dag spendeerden we op 't terras van het hotel. Aldaar had ik al een gezellig stel leren kennen dat op roadtrip was en de volgende dag Parijs als doel had. We hadden het leuk met Alexandra & Tonnie.Marina en ik stuiterden allebei, de hele tijd. Dus was een wandeling door downtown Vilvoorde een soort van must voor ons. Slapen? Jes, dat deden we. Erg goed zelfs. Al ben ik, toen we elkaar voor de 8e keer weltrusten hadden gewenst, toch 't bed nog een keer uit gesprongen omdat ik weer eens iets verzonnen had.

Lees meer »

Memphis-perikelen 5.0

Tussen Memphis-perikelen 4.0 en Memphis-perikelen 5.0 is het één en ander veranderd.For starters; ik ga niet naar Hawaii. Inmiddels heb ik m'n gelukzaligheid gevonden in Ierland/Dublin. Iets in me zei al tijden dat ik daar ooit eens heen wilde en de drang werd ineens zo groot dat ik besloot voor Ierland & zakgeld voor Memphis te kiezen. Hawaii is namelijk best een beetje prijzig, Aloha. Bovendien vermoed ik dat de indrukken die ik in Memphis opdoe zodanig op me inwerken dat ik daarna minstens 2 weken nodig heb om bij te komen. Fijn om thuis te doen.Nog geen seconde heb ik spijt gehad van deze keuze.Met nog 41 dagen (betekent; nog 2 reguliere weken werken + 3 weken vakantieBSO en dan VAKANTIE) op de teller tot de vlucht naar Amerika, kan ik zeggen dat ik enorm aan het stuiterballen ben. Vandaag maakte ElvisMatters bekend dat Bouke niet alleen op Bealestreet een concert geeft, maar ook (weer) op Graceland! En ik ben erbij.. Lees je dit? EN IK BEN ERBIJ! Vreugdedansje & jubelstemming. Stuiterballen, écht wel.Ik werd trouwens wakker gemaakt met dit nieuws. M'n dag had niet beter kunnen beginnen, hihi.Toen we boekten hadden we goede hoop en vertrouwen dat Bouke er op z'n minst bij zou zijn; dit is overtroffen nu, het is beter dan we durfden denken! Het concert op Graceland bestaat uit klassiekers van Elvis. Tijdens het concert op Bealestreet brengt Bouke ook zijn eigen songs. Wahoe! De speakers buiten klinken luid, dus mensen mogen op straat blijven staan om mee te genieten. Hoe leuk is dat? OVERAL MUZIEK.Dit gaat allemaal zó onvergetelijk worden. Deze reis betekent voor mij veel meer dan enkel een mooie reis maken. Het betekent veel meer dan naar de andere kant van de wereld vliegen en daar genieten van een fijne vakantie.M'n geloof in bepaalde dingen maakt dat ik er van overtuigd ben dat daar een stukje van mijn puzzeltje ligt. Ik huppel niets voor niets al jaren in het Elvis wereldje. Dit gebeurt allemaal met een reden. Destiny.

Lees meer »

Memphis-perikelen 4.0

Vorige week donderdag heb ik de héle dag gestuiterd! Toen werd officieel bekendgemaakt dat Bouke meereist naar Memphis om daar een optreden te verzorgen, tijdens de Elvisweek van 2017! Hoe gaaf is dat? Ik heb het natuurlijk altijd geweten - geweten als in; gevoeld en erin geloofd, dat hij erbij zal zijn.. Destiny. Wij moeten die reis ooit een keer samen maken. Met ElvisMatters. Met Marina. En nu gaat het gebeuren. Alles zal daar zo op z'n plek vallen. Ik weet het zeker.De jubelstemming leek niet op te houden na deze officiële bevestiging. Heerlijk!'s Middags werd ik zelfs nog even teruggebeld door ElvisMatters; ''Heb je nog kunnen slapen?'' Eh, wat denk je.. Echt niet! Haha.Voor ons reizigers, is het natuurlijk grandioos dat Bouke meegaat, maar voor hem zelf minstens net zo. Om 5 jaar na zijn spetterende concert op Graceland terug te keren naar Memphis. Een mooie aanvulling op al zijn onvergetelijke momenten.2017 is going to be a blast voor Bouke. Een nieuw album, vele concerten én Memphis.Ik ben erbij! En verslag doe ik natuurlijk met foto's en video's op www.boukeL8.nl ! ;)O en dan is er Hawaii! Zoals ik al eerder schreef was ik in overweging Hawaii achter Memphis aan te plakken.. De knoop is een paar weken geleden doorgehakt. Ik ga het doen. Wanneer kom ik nu weer in Amerika? Jes, het is een heel dure reis, maar deze kans mag ik niet laten liggen. Dit moet ik doen. Can't wait.Het is nog maar 289 dagen wachten op de vlucht naar Memphis. Hiephoi voor de Dreamdays App.6 en 13 november zijn er 2 infomiddagen over de reis naar Amerika met ElvisMatters.Dus ben je in overweging mee te gaan, woon dan één van deze dagen bij.6 november, 14.00 / 17.00, Merlijn, Van Vroonhovenlaan 57, Veldhoven (NL).13 november, 14.00 / 17.00, Zaal Den Jiver, Grote Markt 20, Lokeren (B).Zelf ga ik naar Veldhoven (als tussenstopje richting St Willebrord - voor een fijn feestje!). Een gezellig samenzijn in Amerikaanse stijl, voorpret beleven en nog wat meer informatie krijgen. Wahoe!

Lees meer »