Home » Televisie » Anne-Marie 'Vintage' Jung

Anne-Marie 'Vintage' Jung

Gepubliceerd op 24 augustus 2015 18:15

It had to be you!

IT HAS TO BE YOU!

Anne-Marie Jung leerde ik kennen als de uitgesproken Bianca in de telenovelle 'Lotte' waar ik ontzettend verslaafd aan was. Iedere avond zat ik minstens een kwartier van tevoren op het puntje van mijn stoel, klaar om te genieten van dit hedendaagse sprookje. Met een bord op schoot? Geen probleem. Ik heb alle 235 afleveringen gezien én (herkeken) op dvd.
Hoewel destijds mijn aandacht voornamelijk naar Lars Oostveen (Vico) en Geert Hoes (Mark) ging, heb ik Anne-Marie (Bianca) altijd de tofste 'dame van het secretariaat' gevonden. 
In de serie liet zij bovendien geregeld haar zangtalent zien. IT HAD TO BE YOU .. IT HAD TO BE YOU.. I WANDERED AROUND AND FINALLY FOUND THE SOMEBODY WHO, COULD MAKE ME BE TRUE, COULD MAKE ME BLUE..
Jolene!
Stand by your man.

Uitgesproken; dat is zij niet alleen als ze in de huid van Bianca kruipt. Haar hele persoontje is uitgesproken. I like it! Anne-Marie is hét boegbeeld van vintage. Jes, daar waar ik zo van houd!
Naast een hele televisie/toneel/zangcarriere paradeert Anne-Marie rond in vintage jurkjes en doet toffe fotoshoots. Niets is wat het lijkt, Anne-Marie kan de boel ook enorm goed voor de gek houden, getuige haar vertolking van de mol in het immens populaire 'Wie is de Mol?'
Het toppunt van sweetness? Ze noemt haar kindje Sue! Baby Sue! Anne-Marie is, net als mij, vast in het verkeerde tijdperk geboren.

Anne-Marie.jpg
Kijk even op Anne-MarieJung.com, dan zie je hoe leuk ze is!


Wens het en krijg het
100 % NL belooft je wens te vervullen zodra je binnen 30 minuten nadat jouw naam op de radio genoemd is, belt met de studio. Maar dan moet jouw naam natuurlijk wel genoemd worden!
Ik had een, naar mijn idee, heel originele wens, met betrekking op jawel; Anne-Marie. Hij werd alleen niet vervuld. Bést een beetje jammer. Ik zie mezelf wel voor een knalroze Cadillac staan schitteren in een vintage jurkje, met Anne-Marie aan mijn zijde, ook in 50's stijl! *KlikKlak* 
100 % NL gaat nog een rondje doen, dus ik doe gewoon wéér mee, met dezelfde wens. De aanhouder wint. De aanhouder met een originele wens, hoop ik! Met dolfijnen zwemmen of een nieuwe keuken is vast ook op andere manieren te realiseren. Ik ga voor positiviteit, geen nare verhalen die reden zouden moeten zijn tot het in vervulling laten gaan van mijn wens. Vrolijk, of gewoon niet.

Een vintage shoot met een tof mens? It Has To Be You!

Er bestaat bij mij sowieso geen twijfel over een ontmoeting met deze Lady. Misschien moet ElvisMatters haar maar eens uitnodigen voor één van hun geweldige feestjes (collega Bastiaan Ragas weet er alles van) - want ElvisMatters feestjes zijn de beste feestjes en passen precies in haar straatje!


Anne-Marie you Rock ('nRoll!).

 


  


« 

Reactie plaatsen

Reacties

anita LAbee
3 jaar geleden

Nou na jou Super leuk berichtje te hebben gelezen vond ik het eigenlijk heel stom als ze niet voir jou kiezen bij 100%NL.
Wat een leuke/gave wens....
Hoop echt Irene dat zij er ook de humor van inzien en jou deze kans gunnen.
Toi toi toi..
Ps...ik zou jou wel uitkiezen hoor