Home » Nieuws » Een stormachtige week

Een stormachtige week

Gepubliceerd op 7 december 2014 12:10

Op een positieve manier, uiteraard!

Wow, wat was dit een ontzettend drukke week! Bouke won namelijk The Winner Takes It All en staat daardoor in de finale op 27 december. Naast mijn gewone werk en extra uren oppassen, ben ik volop bezig geweest nieuws, video's, foto's en verslagen te verwerken voor Bouke.
Ik heb vandaag flink van de gelegenheid gebruik gemaakt om lekker lang te blijven liggen.

Afgelopen maandag heb ik een heel lief konijntje uit het dierenasiel gehaald. Ik liep al langer met de gedachten na jaren weer een konijntje in huis te nemen en wilde er dan toch wel graag eentje uit het asiel. Een afgedankt beestje een warm huis bieden. Ondertussen had ik al op de site van het Dierentehuis in Velp gekeken en werd spontaan verliefd op 1 van de konijntjes. Nadat ik was wezen kijken, was ik helemaal verkocht. Zijn naam was Furbie, maar ik heb hem omgedoopt tot Tsunami. En hoe kom je op die naam? Nou, ik heb ooit een hamster; Tornado gehad en nu was er lichtelijke twijfel tussen Tsunami, Storm en Twister. Omdat Tsunami nogal origineel is, is dit de naam waarmee het beestje door het leven gaat. 

Waar leven komt, gaat leven. Mijn hamstertje Wolf is woensdag doodgegaan. Ik had dit al voorspeld en was eigenlijk vrij verbaast over hoelang ze het nog volgehouden heeft. Ze heeft een mooi leven gehad en was de oudste van het stel. Omdat ik tegen een lege kooi aankijken echt niet leuk vind, heb ik gisteren een nieuw hamstervriendinnetje gekocht. Haar naam is Tequila. Haar koppie is precies dat van Puma, maar verder is ze veel kleurrijker. Tsunami, Puma, Kiwi en Tequila. Lieverdjes. Mazzel niet vergeten - mijn ondertussen 11jarige kat, die nog altijd vrolijk in Gendringen vertoefd.

Ik ben nog steeds hard op zoek naar extra schoonmaakadressen - zó gedreven. Advertentiebriefjes in overvloed. Vacature-sites krijgen veel hits van mij. Mijn rooster is ietwat aangepast. Op maandag en woensdagochtend ben ik geheel beschikbaar. De andere ochtenden (afgezien de vrijdag) heb ik deels plaats. Zegt het voort! In de avond eventueel ook beschikbaar - in overleg.

Vanaf volgende week begint de sfeervolle Kerstperiode voor mij weer. De eerste 2 Kerstconcerten vinden dan plaats. Voor het eerste concert reis ik zelfs af naar België, alwaar ik uitgenodigd ben bij vrienden om samen naar het kustplaatsje Bredene te gaan voor Christmas with Elvis. The most wonderful time of the year (afgezien van het feit dat het winter is dan).

Tot de volgende!

Geplaatst door Congeniality


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.