Home » Nieuws » Het leuke van advertenties in de supermarkt

Het leuke van advertenties in de supermarkt

Gepubliceerd op 26 november 2014 19:18

En van helden.

Hoi!

Een waanzinnig concert van Michael Bublé en een mooi feestje in Emmen verder, tijd voor een verhaaltje.
Dat Michael Bublé sinds ik hem ontdekte mijn grote held is, staat natuurlijk allang vast. Maar zelfs een held kan zichzelf overtreffen en mij daarmee dolgelukkig maken. Dit deed hij met zijn concert in de Ahoy. Ik heb de hele avond zwevend doorgebracht. Een echte entertainer; zang, humor, interactie, alles. Ik houd van die man. Kan ik je nog niet overtuigen ook een keer een concert bij te wonen of op z'n minst 1 (of meer) van zijn albums te kopen? Bekijk dan even mijn filmpjes! Je vindt hier vanzelfsprekend ook beeldmateriaal van Bouke. Je-weet-wel; download die app en geef hem aanstaande zaterdag (29 november) een hoog cijfer ! The Winner Takes It All.
Als ik het toch over helden heb; dan moet Blake Shelton ook genoemd worden. Blake Shelton. En Heath Ledger - eeuwig respect. Heath Ledger. En Jack Sparrow. Jack Sparrow. 

Omdat ik op zoek ben naar meer schoonmaakadressen, ben ik enthousiast begonnen met het maken van advertentie-briefjes. Keurig met strookjes die mijn telefoonnummer en website-adres vermelden. Geinteresseerden kunnen dus zo'n strookje mee naar huis nemen en vervolgens contact met me opnemen. Het leuke hiervan is, nou'ja het sarcastisch bedoelde 'leuke' daarvan is, dat je iets vaker in de supermarkt komt, omdat je stiekem heel nieuwsgierig bent hoeveel strookjes er van een briefje af zijn. Vervolgens kom je tot de conclusie dat die briefjes door overijverige winkelwerknemers verwijderd worden. Maar.. ik ben fanatiek, enthousiast en best eigenwijs. Dus morgen hangt er gewoon weer een nieuw briefje. De gedrevenheid.
Overigens is mijn inzet niet onverdienstelijk geweest.
Om een lang verhaal niet nog langer te maken; de woensdagochtend en de vrijdagochtend zitten vol. Voor de maandag, dinsdag en donderdag ochtenden ben ik zoekende. Druk op die contactknop! Dat vind ik heel erg leuk. 
Mijn dank is groot.

De komende 3 maandagen (totaan de Kerstvakantie) ben ik vrij. Aanstaande maandag ga ik hier eens lekker van genieten. Maar maandag 8 en 15 december stel ik mezelf beschikbaar om op te passen. Druk op die contactknop! Dat vind ik heel erg leuk. 

Geplaatst door Congeniality


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.