Home » Nieuws » Schip Ahoy

Schip Ahoy

Gepubliceerd op 26 oktober 2014 13:11

Bring me that horizon!

Hoi,

Daar ben ik weer. Ik vergeet vaak iets te schrijven. Dit wordt een volgende poging de site wat beter bij te houden. Ik ben ook zo druk met van alles! Ja, nog steeds dolblij aan het werk met de kindjes. Kinderopvang, oppassen - vast en incidenteel. Hartstikke leuk! Liefde. 
En ik heb een nieuw doel, een mooi doel om voor te sparen. De titel verklapt het al een beetje..

Ik ga op cruise! Met ElvisMatters. Het duurt nog een jaar, maar ik heb al enorm veel voorpret. En er gaan zoveel toffe mensen mee. Inmiddels is de cruise en alles wat daarbij hoort geboekt. We vertrekken op 2 oktober vanuit Barcelona (Spanje) en gaan dan via Frankrijk en Italië naar Tunesië en weer terug naar Barcelona. Dit betekent dat ik op 1 oktober vanuit Eindhoven naar Barcelona vlieg. 
Het sparen is begonnen. Ieder 'klusje' is dus van harte welkom. Oppassen? Graag! Je huis schoonmaken? Graag! Ik heb ook ruimte voor wat 'vaste' dingetjes in de week, dus neem gauw contact met me op. 
Bring me that horizon

De cruise. *En ik kijk er heel blij bij*.


Ondertussen heb ik weer een aantal mooie films gezien. Hier zou ik graag over schrijven, maar het kopje 'films' heeft daar niet zoveel zin in, denk ik. Ik kan momenteel niets toevoegen. Wat je daar dus nog o.a. kunt verwachten;

-The Best of Me
-A walk among the tombstones
-Bloedlink
 
 Tot de volgende!

Geplaatst door Congeniality


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.