Home » Nieuws » Daar ben ik weer!

Daar ben ik weer!

Gepubliceerd op 14 juli 2014 11:20

Hoi..

Ojee! Een hele tijd niets met de site gedaan. Slecht! Ik ga proberen het weer op te pakken, om een ieder op de hoogte te houden. Ondertussen zit ik alweer in mijn 2e jaar bij Fris Kinderdagverblijven. Erg leuk. Ook pas ik nog veel op, bij diverse gezinnen. Altijd gezellig. Mensen spreken me op straat aan en zorgen voor mond-op-mond-reclame. 

Qua uitjes, hobbies en dingen die ik tof vind, is er niet veel veranderd. Concerten, optredens, films, schrijven, dieren, kinderen, nog meer films, video'tjes bewerken, nog meer films.. 

Nee, ik ben niet gek van voetbal, maar ook ik heb het WK volledig gevolgd. De wedstrijden die ik kón kijken, keek ik. Een heel bizar WK, met veel verrassingen en rare besluiten. Nederland had het onwijs verdiend in de finale te staan en deze te winnen, maar ben wel van mening dat Duitsland een terecht kampioen is. Dan heb je nog die prijzen voor beste speler, beste keeper, beste doelpunt.. Messi dé speler van dit WK? De bal rolt scheef. Ik heb die (overigens heel arrogante) man niet veel gezien.

En verder?
*Rijnweek was super (3x heen geweest).
*De 3JS (Jees) komen met een heel toffe nieuwe single (mijn favorietje - naast 'Til me op' van het album 'Dichter bij de Horizon'); 'Raak m'n hart'.
*GTST had een rustige cliffhanger dit keer. Ik ben oprecht blij dat Mike (Louis Talpe) niet 2x dood kan vallen.
*Ik heb erg veel zin in de komende uitjes (een behoorlijk volle agenda).
*Naar de tandarts gaan kent soms, gelukkig, ook succesverhalen.
*Aanrader; 'Hours', de laatste film van Paul Walker. Meeslepend. Mooi. Eeuwig respect voor deze grote acteur. 

Geplaatst door Congeniality


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.