Home » Nieuws » Wij gaan weer naar school..

Wij gaan weer naar school..

Gepubliceerd op 30 augustus 2015 15:29

De vakantieperiode is weer voorbij. Alle kinderen, in zowel Bennekom als Elst moeten weer naar school. Dit betekent dat het normale, reguliere ritme weer van start gaat aanstaande maandag.
Zoals gezegd mag ik 3 vaste middagen BSO draaien en daar heb ik onwijs veel zin in !
Ik wil nog wel even van de gelegenheid gebruik maken om de vakantie te eren. Voor mij was het natuurlijk geen vakantie, want ik heb voortdurend keihard gewerkt, maar wat was het leuk. Ik heb op de vakantieBSO echt fantastische dingen mogen doen met de kinderen. Je kunt daarbij denken aan; 'Wie is de Mol?', de Nijmeegse Vierdaagse bezoeken, levend Cluedo, de reptielendoos (waarbij echte reptielen werden getoond en vastgehouden mochten worden), een barbecue, Minute To Win It en als afsluiter naar de bouwweek in Elst. Dit is een kindervakantieweek. De kinderen kunnen hier de hele week allerlei activiteiten doen, waaronder uiteraard het bouwen van hutten. 

Naast de vakantieBSO heb ik mijn werk in de huishouding voortgezet. Het rooster werd hier en daar weliswaar iets omgegooid, maar ik heb netjes al mijn uren kunnen maken. Sommige klanten waren bepaalde weken op vakantie, dan hoefde ik niet te komen.

11 dagen zorgen voor een stel kittens heeft me ook erg kunnen bekoren. Schatjekatjes! Binnenkort zal ik onder de categorie 'oppas honden' (eigenlijk alle huisdieren) een verhaaltje schrijven en wat prachtplaatjes laten zien.


Gisteren vierden we een geweldig feestje. Niet persé om de vakantie af te sluiten. Gewoon omdat we dit leuk vinden. 

*Toet toet*

Oei, zou ik bijna vergeten te vertellen dat m'n broertje al voorbij is gekomen als lijk in Flikken Maastricht. Jawel, hij zit meteen in de eerste aflevering van seizoen 10! Briljant.
Al snel had hij een foto van zichzelf in beeld gezien (deze was mij niet eens opgevallen), waarna het flatgebouw een tijdje later in beeld kwam. Toen wisten we het zeker, hij gaat dood gevonden worden. Serieus, het was gewoon spannend toen Eva en Wolfs de deur opendeden van die woning! Ha ha. Supertof. Én we kregen onwijs veel reacties en likes op de screenshots. 
Ik dank Angela Schijf, Victor Reinier en natuurlijk het team van Flikken Maastricht voor deze bijzondere ervaring voor m'n broertje!

MarkLijk.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.