Home » Nieuws » Verhuisbericht

Verhuisbericht

Gepubliceerd op 13 augustus 2015 13:10

Stuck on Bennekom

Het is officieel. Ik ga verhuizen. Van Bennekom naar Bennekom. Ik maak een vreugdedansje!
Het is allemaal heel grappig en alsof het zo hoort. I believe in destiny. Mattanja was namelijk al eerder van plan te verhuizen en kocht een appartement in Ede, waardoor haar appartement vrijkomt. En die wil ik wel! Jes!
Zij kon zich helaas niet bemoeien met een volgende huurder, het gaat allemaal via de woningbouw. Gelukkig sta ik al 5 jaar ingeschreven en maakte ik een goede kans.

Gedurende de week dat het appartement op Huiswaarts stond, heb ik op 3 gestaan. Ik besloot me er niet te veel op te verheugen, zodat het alleen maar positiever kon uitwerken en dat deed het! Na sluiting stond ik op nummer 2. Ik moest toen voor de volgende dag 15.00 aangeven of ik nog altijd interesse had in de woning. Dit deed ik natuurlijk meteen.
Die dinsdag werd ik iets na 15.00 op de hoogte gesteld van het feit dat ik op nummer 1 was beland en een bezichting mocht plannen met de huidige huurder. Erg lollig, want dat is Mattanja.
Ik ben diezelfde avond wel gewoon naar haar toe gegaan om te bespreken wat ik allemaal van haar zou kunnen overnemen. Superhandig! Ook bezocht ik mijn huidige verhuurder voor het invullen van een verhuurdersverklaring. Hij verklaart daarin dat ik een prettige huurder ben die netjes haar huur betaalt en waar geen problemen mee zijn (geweest).

Ik maakte de melding 'ja, ik wil de woning' en ben vervolgens alle formulieren die nodig zijn gaan verzamelen - met de hulp van m'n moeder en Mattanja. De donderdag zat ik bij Woonstede om alles in te leveren. Hier moest ik nog best lachen toen die mevrouw aangaf dat ze al vermoedde dat er met mij niks mis is (na de vraag of ik onder bewindvoering sta). Ik ben nu eenmaal altijd reuze-spontaan en praat graag. That's me.


Anyway, ik moest voor de verandering weer wachten. Wachten op de officiele toezegging. Ondertussen had ik mezelf al op een bioscoopstoel van de Cinemec getrakteerd en kocht ik een prachtig kastje + jukebox radio van een man uit Bennekom, voor een heel fijn/zacht prijsje!

Bioscoopstoel-1.jpg

IMG_20150808_183718-1.jpgIMG_20150813_133523-3.jpg


Gisteren werd ik gebeld door mijn huidige huurbaas met de mededeling dat ze willen komen kijken met een potentiele nieuwe huurder, omdat ik een toezegging zou hebben gehad. Huh?
Ik wist van niks. Hij wel. Geestig.
Hij was gebeld om te checken of ik daadwerkelijk zo'n fijne huurder ben. Vanzelfsprekend kon hij positief antwoorden, waarna het antwoord ''jammer voor jullie, ze komt bij ons wonen'' klonk. Ha ha! Jammer, ja.
Mensen die mij kennen weten dat ik zelf nogal initiatiefrijk ben, dus ik belde op om te vragen hoe het nu eigenlijk zit. De mevrouw wist van niks en volgens haar waren ze nog niet eens aan mijn dossier begonnen. Het liep heerlijk langs elkaar heen, want een paar uurtjes later (een paar uurtjes geleden dus), werd ik gebeld met de mededeling dat alles akkoord is.
Ik maakte weer een vreugdesprongetje. Deze was iets minder uitgebreid dan het dansje dat ik maakte toen ik op 1 was beland, maar hee; ik was er nu al volledig op ingesteld dat ik ga verhuizen. Jeeháá!

Het behang is uitgezocht en in mijn hoofd heb ik het appartement al bijna helemaal ingericht.
Tijd om spullen te verzamelen/in te pakken en dingen te regelen. Hopende dat ik nog kan verhuizen vóór de cruise, dit zou het meest ideale scenario zijn.
Ik heb een ontzettend mooie bank gevonden op internet, precies passend bij mij en de stijl die ik wil hanteren in mijn nieuwe appartement. Vintage. Verrassend he? 50's & Movies. Het moet typisch Irene worden. Dat is het in mijn huidige appartement ook wel, maar ik ga meer ruimte krijgen voor een nog betere invulling. Jubelstemming!
Bovendien krijgt Tsunami nu eindelijk zijn konijnentent. Ha ha.

Vanavond staat er al iemand voor de deur die mogelijk mijn appartement overneemt.

Via www.gratisverlanglijstje.nl heb ik een verlanglijstje gemaakt met kleine dingetjes die ik graag zou willen voor mijn nieuwe woning. Familie en vrienden kunnen dan cadeautjes anoniem/met naam afvinken. Geen ''wat wil je hebben?'' meer. Kijk maar op het lijstje.

Vandaag is een blijde dag, met dit nieuws en nog maar 50 dagen tot de afvaart van de ElvisMatters cruise. Stralend.

Cruise-perikelen 5.0


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.