Home » Muziek » Gek of Geniaal..

Gek of Geniaal..

Gepubliceerd op 21 oktober 2013 om 19:51

Mike & Colin

In maart 2010 leerde ik ze kennen, Mike & Colin! Ik was voor Bouke mee op een cruise en Mike & Colin waren ook aan boord gestapt, dus ontmoette ik ze daar. Dat was érg gezellig. Zo gezellig dat Mike al snel doorhad dat ik een soort van 'achtervolgd' werd, maar dat terzijde.

Mike en Colin, een heerlijk duo dat vrolijke en eigenzinnige liedjes brengt. Bij elk nummer zou je kunnen zeggen; 'typisch Mike & Colin'. Na de 3daagse cruise heb ik ze nog een paar keer gezien, waarvan 1 keer weggepoetst mag worden (nee, dat ligt niet aan hun, maar aan de plaatselijke attractie). Niet vaak, want zoals wellicht bekend heb ik het nogal druk met een 'ander' muzikaal hoogstandje. Naast muzikaliteit, bezitten zij een groot hart voor hun fans. Er worden filmpjes & weblogs gepost én op twitter krijgt iedereen, stuk voor stuk, antwoord. Een twittiertje is daarom dikwijls vrij nutteloos, want antwoorden doen ze toch sowieso wel. En dat is positief, heel positief.

Ik lees veelal de vergelijking met Nick en Simon. Mike & Colin zouden de 2e Nick & Simon zijn.. Nee joh! Mike & Colin zijn Mike & Colin. En als je het mij vraagt een stuk leuker. Niet dat ik hierover echt kan oordelen, maar de verhalen spreken voor zich. 

Twitter dus. Dat ze vol ideeën zitten blijkt maar weer uit het feit dat er iedere week iemand anders gevolgd wordt. Vorige week mocht ik me vereerd voelen. Nou'ja, eigenlijk werd ik meer door Colin gevolgd, want Mike was op vakantie met zijn vriendin, nu ondertussen aanstaande. Hij vroeg haar ten huwelijk. 'Nogmaals gefeliciteerd Mike. Ik kan dus eindelijk mijn bruidsmeisjesjurk uit de kast trekken?' 
Natuurlijk ben ik dan onwijs nieuwsgierig hoe iemand het ervaart om een weekje mijn tweets in z'n timeline te zien, iets wat dus normaal niet het geval is. Colin was zó attent om hier wat over te schrijven;

'Je tweets springen er uit omdat je de wereld volgens mij anders bekijkt dan het gros van de mensen. Taalkundig oplettend en dat lukt je ontzettend. Leuk om een klein beetje te zien hoe jouw 'wereldje' binnen en buiten jouw hoofd door jou ervaren wordt in 140 tekens.' 

Colin, dank. Dat ik de wereld anders bekijk dan velen is een zekerheidje, ja! Die heb je goed opgevangen. Een snelle indruk na een weekje volgen. Compleet mezelf. Ook op twitter. En die bijdehante, gezellige, taalkundige tweets blijven we doen! Vanzelfsprekend.

Ik ga er nu, zoals je misschien al kon vermoeden, een videoclipje in gooien. Daar de keuze te lastig is, heb ik besloten de (in dit geval) TITELsong te doen;


Heren, we gaan elkaar vast snel weer eens ergens zien.. Heel veel geluk & succes met alles. Zowel met jullie carriere, als in jullie privéleven. Dik verdiend. 

Geplaatst door Congeniality


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Wilma Hofste'
6 jaar geleden

Lieve Irene!

WauW Wat heb jij dit Fantastisch Mooi Omschreven & Geschreven over Toppers Mike & Colin... helemaal waar alles wat je over de mannen schrijft, Ook hoe jij dit Alles heb ervaren met hun, Ik heb dit met een lach op mn gezicht gelezen, Al Mijn Commplimenten!!

Ga zo Door Meid..

Liefs XXX Wilma