Home » Muziek » Sterren Muziekfeest op het Plein - Emmen

Sterren Muziekfeest op het Plein - Emmen

Gepubliceerd op 10 juni 2017 om 14:29

*She came along in the summer*
*Whispering gently 'hello'*
*Looks like Hollywoods most beautiful moviestar*

3x een vreugdedansje, een kreet van euforie én de jubelstemming; Het Sterren muziekfeest op het Plein komt naar Emmen en Bouke mag zijn kunstje doen. Daar moeten we natuurlijk bij zijn. Jes, zelfs als dat weer een reisje naar het noorden betekent. Gelukkig heb ik vrienden, waarvan er een aantal in die buurt wonen. 
Ook maken wijnbuddie René Karst en een heleboel zonneschijn hun opwachting. Zin in !


Het was een fijne, onwijs vrolijke dag. Met elkaar hebben we genoten van de muziek, het zonnetje, de heerlijke drankjes, waterpret en zelfs van de frietjes die nogal op zich lieten wachten. 
Voordat het muziekfeest (en de repetities daarvan) van start gingen, hebben we vertoefd op een paar terrasjes bij het ATLAS theater. Als je niet beter wist, zou je denken dat de foto's in het buitenland gemaakt zijn. 

Terrasje.jpg
Bouke, op het podium van Sterren NL. De beste zanger aldaar & de beste zanger van het land. Dat liet ie maar weer eens horen & zien ! Het vriendjesgehalte is er vrij hoog, waardoor Bouke, naar mijn idee (en dat van vele anderen) niet alle verdiende aandacht kreeg. 
''Dit is een thuiswedstrijd voor..'' Wij roepen heel hard; BOUKE!, zij roepen JANNES. (Best opmerkelijk overigens, want Jannes woont -nog- niet eens in Emmen).
Nou goed, Bouke spetterde enorm en iedereen was laaiend enthousiast. Mooi. Heel mooi.
De conclusie kon al snel gemaakt worden dat we allemaal erg benieuwd waren naar de beelden op televisie.
Stiekem heb ik erg gelachen om de 'Meet & Greet'. Wij zijn gevlucht, nadat ik Tim na lange tijd weer eens 'hoi' had gezegd. :)

Bouke-2.jpgKlik op de foto voor Bouke's JULIE! :)

De beelden.. Alvorens deze vertoond werden op NPO1, werd het publiek door Sterren NL verblijd met een reeks promo video's en foto's. Maar nergens was Bouke te zien. He-le-maal nergens.
Heeft Sterren NL ein-de-lijk de ware beste zanger op het podium staan, pronken ze er niet mee. Er verschijnt dan een heel groot vraagteken boven mijn hoofd.
Moet Bouke zijn achternaam veranderen in Smit of Keizer?
Moet hij zich aansluiten bij Volendam Music?
Moet Bouke Jan Smit een figurantenrolletje geven in 1 van zijn geniale, creatieve, eigen geschreven videoclips?
Grappig is dan wel weer dat Buddy Vedder, die ik trouwens heel erg leuk vind- natuurtalentje, wel in de promo te zien is, terwijl hij daar niet eens was voor het muziekfeest.

Buddy.jpg
Een muziekzender wil serieus genomen worden, toch? Ik vind dat heel erg moeilijk, wanneer ik zie dat bv. het liedje van Monique Smit naar voren geduwd wordt, (terwijl iedereen weet dat zij daar staat omdat ze Smit heet) en Bouke enkel op televisie getoond wordt, zónder ook maar 1x zijn naam te noemen.
Of dat er onderscheid gemaakt wordt in de hoeveelheid liedjes die artiesten mogen zingen..
Tuurlijk, alles is een kwestie van smaak, maar als je ook maar een beetje gevoel voor muziek hebt, ontken je Bouke niet (?) en wordt het wel eens tijd dat je hem een échte kans geeft! Hij is hét kwalitatieve hoogstandje!
Over smaak gesproken; ik houd dus niet van hoempapa-muziek, maar zelfs ik sta vrolijk mee te swingen op zo'n feest, hoor! Tot op zekere hoogte, want als je lastig gevallen wordt door een stel dronkelappen is dat natuurlijk iets minder gezellig.


Ik zeg; 'de beste zanger van het land, hoort in de Beste Zangers'. Punt. 
Who's with me?
Dit seizoen is ook weer heel divers in zangers/zangeressen, die zingen echt niet allemaal uitsluitend Nederlandstalig.
Tommie is de verrassing van dit seizoen, laat Bouke dat van 't volgende seizoen zijn!
Heb nu alweer zin in vanavond, ik zit aan de buis gekluisterd.. Tommie, Tommie, Tommie! - Ook een zanger die eindelijk krijgt wat ie verdient.

Tommie.jpgKlik op de foto voor Tommie's versie van 'Ik leef niet meer voor jou' - In het kader van; beter dan het origineel.


In dit verhaaltje wil ik, nogmaals, m'n wijnbuddie René en zijn compagnon Stef Ekkel, feliciteren met hun behaalde gouden plaat. Supertof! Dáár moet een wijntje op gedronken worden.. ;) - We hebben een spetterende boottrip in het verschiet met Bouke en Ancora, dus dat komt helemaal goed!

Gelukkig ziet de medemens het talent van Bouke en mag hij de komende tijd allerlei toffe dingen gaan doen!
*Voor de 3e keer naar Amerika en daar zijn eigen liedjes brengen- van het fantastische nieuwe album THIS IS ME! *Doe dat maar na!*
*Waanzinnige concerten en het TT festival live met band. 

''Emmen is voor mij wat Memphis was voor Elvis.''
-Bouke Scholten.

www.bouke.nu | www.twitter.com/zangerbouke | www.instagram.com/bouke.nu | www.facebook.com/bouke.nu 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

ineke
2 jaar geleden

Wel Irene.je hebt er weer een prachtig mooi verhaal van gemaakt.
Het is wel duidelijk dat je in die kring eerst opgenomen moet worden voordat ze je een eerlijke kans geven., helaas te erg. voor woorden.
Bouke zal door ons zijn fans en jou in het bijzonder telkens weer gesteund en gepromoot worden tot dat iedereen hem als serieuze zanger entertainer gaat zien en waarderen.
Ben het zeker met je eens dat hij . een kans moet krijgen mee te werken aan de. Beste zangers.
Bedankt weer voor zo een mooi zou haast zeggen werk stuk over onze Topper

Natasja
2 jaar geleden

Leuk verhaal van gemaakt! Wat doe je dat toch altijd mooi.
Ja... En over Bouke... Blijft toch jammer dan Monique Smit etc 'voorrang' hebben...
Laat de artiesten uit de stad in het middelpunt staan die avond..!
Ben het met je eens wat betreft Beste Zangers... Bouke verdiend een kans! :D

Hermien
2 jaar geleden

Emmen, en daarmee ook Bouke, is op de kaart gezet...trots!!!

Joanetta
2 jaar geleden

Weer geweldig geschreven, en zeker hoort zo'n geweldige zanger als Bouke een keer in de Beste Zangers staan omdat hij het gewoon verdient

Astrid
2 jaar geleden

De waarheid. Een topartiest die alle facetten in zich heeft van een groot entertainer. Twee maal gekozen door het Nederlandse publiek in een programma als de beste vertolker en in Amerika mocht en gaat optreden in augustus. Die zelf geweldige nummers schrijft en zingt. Onze Bouke hoort erbij....gewoon als de beste zanger van Nederland op de buis en in het theater!!

Linda
2 jaar geleden

Heel mooi geschreven Irene.
Ik vind ook dat Bouke niet naar waarde wordt geschat. Hij verdiendt veel beter hij had vooraan moeten staan in zijn eigen Emmen.
Ik kan niet anders zeggen dan sorry als ik iemand op zijn tenen trap maar de rest komt voor mijn part nog niet aan zijn enkels .Zo ik heb mijn ding gezegd .
Ik wens Bouke nog heel,heel veel succes!👍👍👍

Stephanie
2 jaar geleden

Prachtig mooi gescheven Irene

Helaas was ik er niet bij, maar als ik de beelden terug kijkt "Wauwwwwie"

Een zanger waar nederland trots op mag zijn.

Een zanger die vaker hier bij moet zijn bij zulke evenementen. 😍

Anita LAbee
2 jaar geleden

AMEN...

Linda v E
2 jaar geleden

Wauw, wat heb je er weer een heerlijk verhaal van gemaakt! En wat mij betreft raak je de spijker precies recht op zijn kop!! Ik zat twee weken geleden al enthousiast voor de buis, maar nee hoor... geen Bouke te bekennen. Zelfs niet in één van de backstage filmpjes, niet eens een glimp! En tsja -ik geef het eerlijk toe- het ook wil ook wat. Maar Bouke is méér dan dat. Een stem waar je U tegen zegt en waar menig artiest jaloers op mag zijn. Na lang wachten mocht hij dan eindelijk zijn opwachting maken op het grootse podium in zijn eigen hometown Emmen. Vrolijk zing en swing ik mee op 'Julie', want geef toe: bij zo'n liedje blijft niemand meer stil zitten of staan, toch?! Welliswaar niet door Bouke geschreven, maar dat doet niets af aan het nummer. Zo'n vijftig procent van de nummers wordt tenslotte al niet meer door de 'originele' artiest gezongen bij zo'n liedjes festijn. Hij brengt het lied vol overtuiging en geeft mij een heerlijk zomers gevoel. En toch had ik hem meer gegund! Want de nummers van zijn nieuwe album zijn stuk voor stuk pareltjes, en een 'Come a little bit closer' bijvoorbeeld had in mijn ogen hier ook niet misstaan. Wat zeg ik? Daar had niet eens over getwijfeld mogen worden!

Lia Wiering
2 jaar geleden

Helemaal mee eens!
Ik heb er weinig aan toe te voegen.
Bouke is voor mij...en vele anderen...de allerbeste!!
Wat Sterren NL daar ook mee doet (of niet doet in dit geval)

Katja
een jaar geleden

Ik ben een groot fan van zanger Jannes

Katja
een jaar geleden

Zanger Jannes is bezing met de nieuw dc ik ben nieuwsiegier hoe gaat heeten nummers gaat heeten ik kopen dan wel dc van hem