Home » Muziek » FEVER

FEVER

Gepubliceerd op 15 september 2015 om 21:49

Elvis Presley ft Michael Bublé

Michael Bublé is al sinds hij de hitlijsten bestormde met 'Everything' mijn held. Naast Rock'nRoll en Country ben ik namelijk gek op Jazz. Hij is een geweldige zanger en een rasechte entertainer. Geef hem ook een eigen cabaretshow!
Ik heb inmiddels 4 shows van hem bewonderd en hem mogen zien toen hij te gast was bij Paul de Leeuw. Hij bezorgt me telkens weer kippenvel. Zéker wanneer hij Feeling Good brengt, mijn alltime favorite song! 10 lagen dik, die goosebumps! Zweven.

Het is algemeen bekend dat Michael Bublé zelf een groot fan van Elvis Presley is. In iedere show komt Elvis aan bod en hij opent zijn show zelfs met Fever. Tijdens een video-chat op facebook beantwoordde hij de vraag welke overleden artiest hij terug zou willen brengen volmondig met; Elvis.
Fever, één uit mijn top 3 lieveKingsnummers. Sexy, smooth, heer-lijk!

Dat Michael Bublé in duet zou gaan met Elvis wist ik al uit betrouwbare bron (eentje die mij onlosmakelijk verbindt met MB). Maar dat dit Fever is.. *Doet vreugdedansjes*
Werkelijk, alsof het voor mij gemaakt is! Deze song stijgt door naar mijn alltime favorite top!
Ik geniet. Keihard! 

Bouke heeft Fever ook gebracht tijdens het Aloha concert. Love it!
Je kunt al wel raden waar ik over fantaseer; een duetje Michael Bublé & Bouke. Het cirkeltje is rond, ze zijn allemaal aan elkaar gelinkt! Blake Shelton - MB - Elvis - Bouke.

Elvis Presley & Michael Bublé - Fever
Michael Bublé - Fever (Ahoy Rotterdam 15-11-2015)
Bouke - Fever (Aloha concert 13-01-2013)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marc Van Vlierberghe
4 jaar geleden

... en zo vinden toppers elkaar. :-))