Home » Interieurverzorging

Interieurverzorging

Momenteel ben ik voor particulieren werkzaam als interieurverzorgster. Anders gezegd; ik maak schoon. Dit deed ik als tiener altijd al in de vakantieperiodes (in kantoorpanden & scholen) en nu voor vast. 'Van alle markten thuis'. Dit komt tevens goed van pas bij mijn oppaswerkzaamheden; de ouders komen thuis in een huis waar het netjes is.

Poetsen, stofzuigen, dweilen, strijken, bed opmaken, was wegwerken, sanitair schoonmaken, ramen lappen. Wat je maar wenst.

Ik werk via Witte Werkster. Op het moment heb ik op maandag (om de week), dinsdag, woensdag en donderdag vaste klanten. Ik neem geen klanten meer aan. Mocht dit veranderen, dan komt het hier te staan.


Referentie is op te vragen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Mark en Josina
4 jaar geleden

Hoi Irene,
Via Twitter volg ik je leuke tweets (Wij zijn de makers van de dorpsglossy benn.) We hebben goede voornemens en zijn op zoek naar iemand die ons een beetje helpt om wat orde in de creatieve chaos te scheppen en wil helpen bij wat huishoudelijke taken. Zou jij dat wellicht willen/kunnen doen? En zo ja, is het dan een idee om een afspraak te maken en even kijken of het 'klikt' en wat jouw wensen/mogelijkheden zijn. Ik hoor graag!
Hartelijke groet,
Mark Hemmer
06 24 70 26 64