Home » Films » Hiephoi voor de Pathé Unlimited (GOLD)

Hiephoi voor de Pathé Unlimited (GOLD)

Gepubliceerd op 20 oktober 2018 12:21

<3 it !

Ik heb al jaren een Pathé Unlimited en sinds kort is deze omgezet naar GOLD, want ik ga stiekem geregeld naar 3D/IMAX. *Gniffel*
De afgelopen 2 weken zit ik overdreven vaak in de bioscoop (er zijn zo van die periodes). Dit gecombineerd met mijn hervonden inspiratie om hier wat te schrijven, maakt dat ik de laatst bekeken films graag even benoem én vertel hoe rete-happy ik ben met de Pathé Unlimited. :)
Met een Pathé Unlimited (20 euro p.m.) of Pathé Unlimited GOLD (28 euro p.m) kun je onbeperkt naar de film. Dit betekent voor mij dat ik na het werk zo vanuit de trein de bioscoop in rol, óf vanuit huis de bus instap voor een ritje naar de volgende bushalte, Pathé. Arnhem & Ede dus. Het kan ook zijn dat ik in de bus van Ede-Wageningen naar huis zit en impulsief besluit een halte eerder uit te stappen, om vervolgens de bioscoop weer in te duiken.
Ik ga vooral met vrienden die, net als ik, een Pathé Unlimited pas in hun bezit hebben, Mattanja & Ray, maar ik mag ook graag in m'n eentje van een film genieten. Heer-lijk!

''Telkens als ik jou bel, zit je in de trein of in de bioscoop.''
''Wanneer ga je in de bioscoop wonen?'' 
''Ik zie alleen maar updates die vertellen dat je in de bioscoop zit of over je kat.''
Addicted, nou en? Ik geniet ervan. Punt.

HUNTER KILLER
Deze zag ik afgelopen dinsdag in de Sneak Preview. WAUW, WAUW en nog eens WAUW. Wát is Hunter Killer spannend en meeslepend. Écht héél spannend! Kippenvel-makend. Ook de relaties tussen de verschillende personen zijn heel mooi weergegeven. En ik houd gewoon van Gerard Butler.


VENOM
De anti-held van Marvel. <3 him. <3 Tom Hardy. Ook van deze film onwijs genoten. De vriendschap die ontstaat tussen Venom en Eddie is hartverwarmend. Ik vind Venom, naast Ant-Man en Spiderman het tofste figuur van Marvel.
Grappig feitje; ik won 2 tickets voor Venom (ik wist niet eens dat ik ergens aan meedeed), waarmee ik iemand anders kon verblijden. :)


PAPILLON
Een prachtige waargebeurde film over Papillon die onterecht in de gevangenis komt te zitten en samen met een mede-gevangene probeert te ontsnappen. Er ontstaat een onvoorwaardelijke vriendschap. 
Het, voor mij, huil-moment is niet moeilijk te raden.. Ga 'm zien!


GREASE
De release van deze classic vond 40 jaar geleden plaats en dat werd gevierd met een speciale voorstelling in de Pathé. Daar moest ik heen, obviously! Samen met Anouska, die ook ''crazy about this one'' is, heb ik zitten swingen en zingen in de bioscoopstoel. Heer-lijk!


FIRST MAN
Iets met Ryan Gosling is meestal goed! En jes, dit is een mooie film, maar wel eentje die je stijl moet zijn. Wij, Mattanja en ik hadden dit gevoel niet echt, gisteren tijdens de voorpremière.
Een heel mooie weergave van het leven van Neil Armstrong, maar ik had persoonlijk genoeg aan de laatste 20 minuten van de film, die de ''landing'' laten zien. Dit is betoverend. 


Vanavond zit ik in de bioscoop voor Hell Fest en Final Score. Morgen Sobibor en maandag ga ik met Mattanja mee om nog eens Hunter Killer te kijken. #lovemovies !

Verder zag ik dit jaar nog (tot nu toe)..
+ meer sneak previews waarvan ik zo niet meer weet welke dit waren.. Daarvoor zou ik eerst al mijn tickets uit moeten zoeken. Feitje; ik bewaar alle tickets (sinds 2011) in een doos; een doos die BOMvol zit.
Op de tickets van de Sneak Previews heb ik zelf geschreven welke film het was, hihi.

Film <3
Mile 22 - Sneak Preview A Simple Favor
Zwaar Verliefd (3x - vorige blog) Searching
The House With A Clock In It's Walls Dog Days
Doris The Spy Who Dumped Me (3x)
Christopher Robin Crazy Rich Asians
The Darkest Minds The Meg
Mission Impossible - Fall Out (2x) Mamma Mia! Here we go again
Ant-Man and the Wasp Skyscraper
Redbad Adrift
Tag Love, Simon
Jurassic World - Fallen Kingdom (3x) Only the Brave
Overboard Bad Samaritan
Unsane Truth or Dare
Blockers Midnight Sun
De Matchmaker A Quiet Place
Rampage: Big meets bigger Sherlock Gnomes
The Hurricane Heist Ready Player One
Bankier van het Verzet (2x) Death Wish
Mannen van Mars De Wilde Stad
Every Day Game Night
Wild Gek van Oranje
The Greatest Showman (4x) The Godfather (classics)
Maze Runner: The Death Cure Huisvrouwen bestaan niet
Taal is zeg maar echt mijn ding The Commuter
Jumanji: Welcome to the jungle Pitch Perfect 3

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.