Home » Films » 2 Headed Shark Attack

2 Headed Shark Attack

Gepubliceerd op 15 mei 2013 om 15:45

De állerslechtste film ooit!

Ok, ik heb 'm nu dus gezien. De állerslechtste (haaien)film éver!Leuk, een klasje gaat met hun mentor een boottochtje maken, maar oeps er zwemt een 2KOPPIGE(?)haai in het water en oeps de boot loopt vast. Probleempje? Nee hoor, de halfnaakte meiden weten maar al te goed hoe ze dit moeten oplossen. 
Het groepje belandt op een eiland, en ondertussen vallen er wat doden omdat ze het water opgaan, nog steeds niet wetende dat er een (komt ie weer) 2KOPPIGE haai rond zwemt. Al lijkt dat niet veel uit te maken, want zelfs wanneer ze het wel weten, zijn er alsnog een paar die doodleuk weer het water op gaan. O'jee.. Het eiland staat op 't punt onderwater te verdwijnen (ja, hoor), da's niet handig met een 2KOPPIGE haai die nog steeds (na 6,7,8,9,10... mensen) honger heeft. 1 van de meisjes is zó slim (waar haalt ze die wijsheid vandaan - ze is er toch alleen maar om mooi te zijn?) te vertellen dat haaien niet aan wal kunnen komen, want ze zwemmen niet in ondiep water.. Goed, nog een poging om er iets van te maken; 2 personen gaan het water wéér op om de boot te repareren, terwijl de anderen de haai proberen af te leiden. Dit blijkt echter ook voor niets, want de man komt er al snel (nadat hij gewoon wegvaart zonder de anderen - egoist!) achter dat de boot helemaal niet gemaakt is. 
De mentor en zijn vrouw / dan wel vriendin staan op een open punt, (terwijl het eiland onder hun voeten wegzakt) waar de man (terwijl de haai met een vloedgolf aan komt vliegen) ''Sorry'' tegen haar zegt en haar kust. Ze blijven kussen totdat ze in de bek van de haai belanden. Lekker cliché!
O'ja.. Na 15, 16, 17 doden, zijn er nog 3 over. Zij komen met een geweldig (?) plan; want'ja iets dat met vuur aangestoken wordt, blijft natuurlijk onderwater gewoon aan. Écht wel. 2 van hen ontspringen de dans en zijn de enige overlevenden van de 20(?) personen. Laat dit nu net het wij-zijn-vriendjes-maar-stiekem-wil-de-man-wel-wat-meer-koppeltje zijn.
Och en dan is er ook nog een scene waarin een jongen met 2 meiden begint aan een avontuurtje in het water, waarbij iedere haaienkop (want'ja, dit is een gemuteerde haai) 1 meid opvreet, waarna ook de jongen (die niet erg verrast leek) ten prooi valt.
Aan het begin van de film denk je (althans ik) - shit, dit gaat vooral over de sexy meiden die rondhuppelen in te kleine bikini's - en die gedachte gaat niet weg.. Nergens maak je kennis met de personen of hoop je maar dat een bepaald karakter de 2koppige haai te slim af is. Vreet ze maar op, hoor!
En dan is er ook nog een meisje dat een pistool vindt, op het verlaten eiland onder één of ander dekseltje. Iets waar ze niet van opschrikt en het in haar rugtas stopt om vervolgens in een ontmoeting met de haai leeg te schieten, terwijl er een paar metgezellen bij staan te krijsen (ze is duidelijk niet bang per ongeluk 1 van hen te raken).
Dit gezegd hebbende; het acteerwerk is zó gigantisch slecht dat het net lijkt alsof iemand met een blaadje met de tekst loopt te wapperen terwijl er gefilmd wordt. Tijdverspilling. Tenzij je een glaasje teveel op hebt en goed wil lachen.. Ik vraag me werkelijk af waarom de makers dit nog op de markt hebben gebracht na afloop van productie. Godsgruwelijk!

Geplaatst door Congeniality


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.